Black Fridayn 2022 parhaat ulkoporeallas tarjoukset!

Pihalux on päättänyt lähteä Black Fridayhin mukaan isommin tarjouksin kuin koskaan aiemmin. Ulkoporealtaat nyt aivan älyttömin uloskantohinnoin!!

Pihauxilla vietetään Black weekiä!

Pihalux BLACK WEEK TARJOUKSET alkavat jo maanantaina 21.11.2022!! BLACK WEEK huipentuu BLACK FRIDAY päivään 25.11.2022, tarjoukset ovat voimassa 27.11.2022 asti eli siis sunnuntaihin, mutta tarjoustuotteita on vain rajoitettu määrä! Tästä syystä suosittelemme, että olet NOPEA ja nappaat Black friday parhaat tarjoukset heti kun löydät sopivan!

Paras black friday ulkoporeallas tarjous juuri sinulle

Meiltä löytyy black friday tarjouksesta ulkoporealtaita moneen makuun ja uskomme todella, että jokainen voi löytää itselleen sopivan altaan. Vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi 5-paikkaisesta aina 7-paikkaiseksi asti. Painotamme, että tarjoukset ovat voimassa vain maanantaista sunnuntaihin tai niin kauan, kuin tuotteita riittää.

BLACK FRIDAY SISÄLTÄÄ muun muassa huipputarjouksia Wellis ulkoporeallas -mallistosta.

Tulemme tarjoamaan teille sellaisia hintoja, että oksat pois! Tässä black friday:ssä kannattaa olla nopea ja tilata meiltä poreallas tuomaan arjen luksusta. Black Friday tarjouksien lähetys on mahdollista aikatauluttaa myöhemmin saapuvaksi.

Kysy rohkeasti lisää CHAT-PALVELUSTAMME, jos tarvitset apua allasmallin valinnassa!

Ulkoporeallas – kun kaipaat luksusta kotipihaasi. Ulkoporealtaamme ovat suunnattu pohjoiseen ilmastoon, ja ne ovat käyttövalmiita vuodenajasta riippumatta. Tutustu ulkoporeallasmallistoomme ja kysy lisää asiakaspalvelustamme

Mitä olisi oma kotikylpylä ilman laadukasta ulkoporeallasta? Ulkoporealtaamme soveltuvat jokaisen vuodenaikaan olosuhteista riippumatta, ne ovat hyvin eristettyjä ja takaavat nautinnollisen kylpyelämyksen. Altaat ovat käyttövalmiita heti – nosta vain kansi pois ja siirry poreisiin. Tutustu lisää valikoimaamme ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme miellyttävän vaihtoehdon löytämiseksi